söndag 21 augusti 2011

Utställningen igår

Det var regn och blött... Men det var jätte jätte trevligt!! Anna och Therese var där så jag boade in mej i deras tält! Resultaten var kankse inte dom bästa igår, men båda hundarna skötte sej exemplariskt och speciellt Harry då som inte älskar utställningar och som tidigare blivit skrämd på bordet! Han var super! Tyvärr blev resultatet bara Very Good på honom! Domaren tyckte att han var för mycket ;) Fido fick excellent men utan ck! Domaren gillade dom mindre idag! Men, kritikerna på båda hundarna var jätte jätte bra! Men klantiga jag har slängt dom ihop med nummerlappar och annat skräp! Hur kan man vara så klantig!! Ja ja! Jag har kanske lärt mej att man hedan efter slänger allt annat och INTE kritikern!! Vi får påt igen någon annan gång!
Hade hur som helst en mycket trevlig dag med underbara människor...

lördag 20 augusti 2011

Hundutställning

Just nu sitter jag i bilen utanför Ica Ekängen i Eskilstuna å hoppas att dom har en toa att låna ut. Tänkte köpa mej några Daim också. Glömde göra mackor hemma så nån energi lär jag ha ;)
Sen är det bara att hålla alla tummar och tår för att det går bra idag.
Hej hej så länge ;€


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 15 augusti 2011

Bloggtorka

Jag har egentligen massor att skriva om, men jag orkar inte just nu.. Får se när jag återupptar intresset. I helgen är det iaf dax för hundutställning så efter det borde det komma ett inlägg. Dax å sova, jobb imorn!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 2 augusti 2011

Ridning å körning

Isabell är här så två dagar nu har vi spänt för Wiking framför vagnen å kört upp till volten å där har vi sadlat honom så har barnen fått rida.
Båda barnen är superduktiga. Nattis körde sin häst helt själv till volten idag å Bell körde hem. Å hästen är helt fantastisk. Så snäll å duktig!!!




























































Posted using BlogPress from my iPhone