söndag 25 september 2011

Fan eller vad man säger...

Vi har någon slags vattenläcka.. I barnens rum uppe i taket var det vatten droppar.. Vi har tömt hela rummet och barnen har fått flytta in till oss.. Hoppas det inte är alltför omfattande och att det går fort att åtgärda. Jag återkommer när jag vet mer..
Å när jag ändå är här.. Jag hade en fästing på mej ikväll!!! Jag dör va äckligt!!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 17 september 2011

Nattis red på Wiking idag!

Hon är så duktig min lilla gullunge! Hon har inte ridit på någon månad! Men hon bara hoppar upp och sitter där i sadeln som om det är det ända hon gjort! Hon har en sådan naturlig sits! Idag var Wiking lite busig och ville gärna äta gräs vilket Nattis är lite för svag för! Men annars gick det super!! Vi måste ta oss ut mer!! Haft en härlig Lördag trots jobb på fm :)



















onsdag 14 september 2011

Trött!

Sitter här vid köksbordet och dricker mitt morgonkaffe.. Ögonen går i kors! Fy vad trött jag är! Filippa är sjuk och Dennis får ta vab för vi har otroligt mycket på jobbet nu! Vi har ju gått upp på heltid, men efter två veckor insåg vi att det inte funkar! Barnen få gå på förskolan från 6-16.45 ungefär! Nej, fy! stackars barnen! Så igår lämnade jag in en ansökan om att sluta 14.00 igen! Jag gör det Må-Ti så får Dennis sluta 14.00 On-To! Vi slutar ju tidigt på Fredagar! Lite tid med barnen vill vi ha!! Det blir bra det! Lite mindre pengar men det är det verkligen värt!

På Söndag är det utställning! Blir den sista i år! Hoppas över Stora Stockholm för vi kommer garanterat jobba över då och det är fina pengar inför jul!

Nej.. Nu ska jag bläddra igenom några viktiga sidor och sen ska jag göra mej iordning för jobbet!

söndag 11 september 2011

Spårning med hundarna

Spårade med våra hundar idag. Dom är så duktiga och dom gillar det...
Lite bilder tänkte jag bjuda på ;)





















Lyckliga vovvar :)

Huset!

Planeringen med huset börjar ge mej en bild i huvudet hur det kommer bli!! Å det blir nog väldigt väldigt bra :)
Igår var vi hos svärfar och hans familj och hade det bra! God mat och trevligt folk :)
Idag kom Johan och Emilie förbi på blåbärspaj och fika! MUMS!!!!
Filippa verkar dock lite hängig! Hon är inte 100% sej själv!! Hon får vara hemma imorn med Dennis!!
Har varit och lagt spår till hundarna!! Nu ska vi äta lite, sen ska hundarna få gå spåren! Ska bli intressant å se hur dom klarar detta idag! Det är svårt!!! Väldigt knepig terräng!!
Nästa helg är det hundutställning!! Det gillas!! Det är bara Fido som ska ställas!! Det är ganska skönt för då klarar jag mej helt själv om ingen vill åka med :)
Ha det gott gott folk!!