lördag 25 februari 2012

Varit hos svärfar med familj!

Idag tog vi en tur till Ludvika och hem till barnens farfar med familj! Fido hängde på också :) Han är ju inte så väl uppfostrad hos andra människor! Hemma får han ju göra som han vill! Han hoppade upp på stolar, i allas knän, upp i soffan. Ja, han var överallt den lilla token.. Ida, barnens faster, tyckte inte så mycket om honom! Hon ville ha Easy! Så nästa gång vi åker dit tar vi med honom och lämnar honom där tills pälsen sitter fast igen ;)
Det bjöds på supergod mat! Kycklinggryta och ris alt nudlar! Jättegott! För gott faktiskt ;) Sen blev det fika.. Det bjöds på Chokladpudding, fruktsallad och grädde! Jag och Filippa åt Grädde!!! Mums! Vi åkte hem i skaplig tid! Stannade till på Ica Kvantum i Avesta och köpte en varsin nalle åt barnen! Nattis har tjatat om den där nallen i veckor nu!! Ni må tro att hon blev glad! Filippa blev också glad!
Sen, fråga mej inte varför, men jag kände mej lite hungrig så jag köpte med mej en pizza hem och delade med barnen! Fy fan säger jag bara! Jag är så mätt så jag varken orkar gå sitta eller ligga! Men jag var ju iaf tvungen att fixa stallet och hästarna och även ta en tur med hundarna!! Nu orkar jag inte duscha, men det måste jag! Kan inte lägga mej i sängen annars!!
Tack Roger, Cia och Ida för idag!!! Ni är underbara :) Även tack till Lena. Fido tyckte väldigt mycket om dej :)
















söndag 19 februari 2012

Vinsterna från Bamses Bollar :)




Mitt nya skal till Iphonen :)



Min nya privata kaffekopp :)

Och sen beställde jag en klövjeväska åt Fido, men den får jag fota senare :)

Jag är riktigt glad över mina grejer :)

fredag 10 februari 2012

Jag och mamma vann presentkort :)

Jag och mamma var med i en fototävling arrangerat av Bamses Bollar via deras facebooksida! Det var riktigt glädjande (och förvånande) när tävlingsresultatet visade sej!!
Vi blev verkligen superglada. Jag rekommenderar verkligen mina hundvänner att gilla Bamses Bollar på facebook! :) Jag kommer lägga upp våra vinster här när dom kommer!!!

Vinnare i vår fototävling (där en av Bamses bollars produkter skulle visas upp på ngt vis) blev Jannica. Stort grattis till ett presentkort på 500:- =)




Bidrag från Jannica H:
"Jag älskar hundarnas vattenskål. Så roligt att man kan a...Visa mer

Fortsätt maila in era tävlingsbidrag till info@bamsesbollar.se så läggs dom ut här efterhand =)
Tillhörande: Bamses Bollar


Tvåa kom ännu en skål och en hund av samma ras =) Men det var bara en slump att det var de två bilderna jag gillade mest! Grattis Ann-Catherine till ett presentkort på 300:-!
Bidrag från Ann-Catherine R.

(Skålen hittar ni under Jennys Specialare)
Fortsätt maila in era tävlingsbidrag till info@bamsesbollar.se så läggs dom ut här efterhand =)
Tillhörande: Bamses Bollar



onsdag 8 februari 2012

Gymmat

Idag känner jag mej faktiskt rätt sliten efter gymmet! Det känns i ben och armar! Jag orkade knappt hålla i ratten på vägen hem! Ökade alla vikter idag. Det som ändå känns riktigt bra är min axel! Även om jag kanske fick lite obehagskänsla i den de sista repetionerna så känns det så himla bra att att jag klarade mer vikter!

För er som inte vet så har jag sedan 2001 haft problem med axeln pga att den hoppade ur led när jag föll ur rockarden när jag var ut och körde häst! Efter den gången så har den hoppat ur ett antal gånger! 4 operationer är gjorda, men två av dem är bara titthål. Men de riktigt stora problemen började efter att axeln hoppade ur led trots att den var opererad. Detta var 2004-2005. Då sattes skräcken in och jag har sedan dess skyddat min arm. Hållit den in mot kroppen! Aldrig egentligen använt vänsterarmen! Knappt lyft in glas i skåpen. Men för ett tag sedan så bestämde jag mej att nu får det fan vara nog! När man märker att hela kroppen har blivit sne! Speciellt skulderbladen, men även resten! Axlar, höfter, nyckelben, revbenen. Jag har haft väldigt mycket problem med revbensupphakning vilket både gör ont och är skitläskigt! Väldigt förhindrad när det gäller att leka med barnen! Inte kunna simma pga av att det är den värsta belastningen för axeln + att axeln tidigare har hoppat ur led i vatten, vilket gör situationen väldigt obehaglig tycker jag! Hästeriet är också väldigt drabbat! Hela mitt liv är drabbat pga en jävla axel! Jag har bestämt mej att nu räcker det! Jag blir 32 år snart och jag blir tyvärr inte yngre! Så nu har jag börjat gymma lite lätt, springer och ska även lägga in något pass med pilatesbollen! Jag orkar inte mer och jag vill inte vara begränsad av min axel längre! Därför kändes det som en vinst att kunna öka vikterna i träningen nu! Även om jag är försiktig så klart!!!

Det var lite kort om det! Nu måste jag duscha! Lyssnade på Morgonpasset i p3 imorse och de hade en sömnforskare där! Och jag sover på tok för lite!!! Måste verkligen börja försöka komma i säng till senast 22.00, men gärna 21.00. Jag brukar komma i säng till 23.00 och när jag gör det så sover jag bara 5,5 timme! Bäst är nog om jag sover ca 7,5 timme! Men jag hinner ju aldrig det :)

Godnatt på er gott folk

måndag 6 februari 2012

Svininfluensavaccinet!

Hua!! Mår fasen dåligt av att jag valde att vaccinera oss när man läser om alla som fått allvarliga biverkningar!! Skulle aldrig förlåta mej om Nattis skulle få symtom! Eller Filippa.. Eftersom dom vaccinerade mej pga av att jag var gravid och i riskzonen! Skitläskigt! Jag hoppas att faran är över för att få symtom så här lång tid efter!

Hemma med barnen idag...

...eftersom Nattis kräktes natten till Söndag! Hon vaknade mitt i natten av att hon kräktes ner sängen! Jag var snabb och fångade upp henne och bar henne till duschrummet vilket resulterade i att hon kräktes ner golvet hela vägen dit :( Även väggar och lister fick sej en tuch! Det är verkligen tur att man är två sådana tillfällen! En fick ta hand om och duscha Nattis och den andre skura och byta sängkläder och sätta på tvättmaskinen! Jag trodde verkligen att det var magsjukan som kom på besök, men det verkar inte som det då detta blev ända gången! Men dagis vill att man är hemma 48 timmar iaf så vi blir hemma idag!

Detta är sista veckan på ett förhoppningsvis litet tag som barnen går fulla dagar på dagis då Dennis blir arbetslös efter helgen! Hoppas det löser sej snabbt! För ekonomins skull! Men jag tror att det kan vara lite skönt för barnen att få gå lite kortare dagar en liten period! Kan få lite dåligt samvete över att dom är på dagis större delen av veckorna mellan 06.00-15.00 Men vi gick iaf ner lite i tid för egentligen skulle dom gå 06.00-17.00 vilket nästan var helt ohållbart!!
Nej, nu måste jag ringa och meddela mitt jobb att jag är hemma och försöka övertala Filippa att det är kallt och att man bör ha kläder på sej ;)

söndag 5 februari 2012

Besökte en blogg...

...som ni finner HÄR och läste ett litet inlägg om pappor som hamnar i kläm gent emot sina barn! Hon hade även lagt ut den här låten och jag har inte hört den förut, men blev så berörd så att jag fällde mej en tår! Blir så ledsen när föräldrar inte kan komma överens! Ett barn behöver båda sina föräldrar! Finns alldeles för många föräldrar som bara motarbetar varandra och det är barnet som kommer i kläm och det är så sorgligt! Svälj den förbannade såkallade stoltheten och tänk på era barn! Samarbeta med varandra och inte motarbeta varandra!! Låten var himla fin!

Jag vill ha...

Pengar!! massa pengar vill jag ha! För då skulle jag köpa ett gäng med hästtäcken! Älskar hästtäcken. Och Wiking tuggade ju hål i alla Dennis täcken förra året :( Dyra täcken "åt han upp"! Sen skulle jag köpa annat smått och gått till djuren!! Finns allt från borstar, saxar, hundbäddar, bett, träns, sadlar, vagnar mm! Massa nya kläder, jackor, skor till barnen och oss vuxna! Nya möbler, handdukar, sängkläder, mattor och sånt till hemmet! Renovera hemmet! Tatuera mej! Ett par olika motiv :) Det finns massor jag vill ha pengar till!! Ja ja! Hoppet är ju det sista som överger en så det är bara att bita ihop!

Annars mår vi skapligt i familjen! Nattis kräktes inatt! Säng, golv, väggar! Jättemysigt! Hua! Men peppar peppar så har det inte blivit något mer och nu åt hon lunch så det är bara att hålla tummarna! Blir hemma imorn från jobbet iaf med barnen! Dennis jobbar en vecka till på sitt jobb, sen är han arbetslös :( Hoppas det löser sej snabbt! Just nu är det bara kallt! Har ingen motivation till något och pga kylan! Fido kan inte ens gå promenad så kallt det är! Just ja, tofflor i fleece vill Fido ha! Då kanske han skulle kunna gå bättre!! Min lilla sockersöta hund :)

Hej så länge!!

lördag 4 februari 2012

Jag pallar inte kyla!!!

Jag fullkomligt hatar kyla!!! Jag är helt klart inte gjord för kyla!! Sitter i vårat kalla kök och laddar inför att gå till stallet och mocka!!! Sen ska jag äta chips, ostbågar och dricka en breezer!!! Kort uppdatering! Det har nämnligen inte hänt ett dugg kul just nu! Har iaf hittat hö åt hästarna och det är skönt! En liten tyngd som lättat mina axlar :)