fredag 20 april 2012

Danne och Bleckan–För varenda unge!!!



Igår kväll kikade jag in på Salong Betongs blogg! Jag brukar göra det med jämna mellanrum ;) Men igår hade de lagt upp ett inlägg om deras resa med Unicef! Finns både film och ett himla vackert och bra skrivet brev från Danne ifrån deras resa! Tycker verkligen att du också ska kika in! Kan säga att jag utan tvekan har anmält mej som världsförälder!
Klicka på bilden som är direktlänkad till inlägget! Man blir helt klart berörd!!!
dannebleckan
Barnen spelar boll i köket!! Dom är nyduschade å pyjamasarna är på! Dom är så otroligt gulliga när dom leker ihop!! Nathalie och Filippa köpte sej varsinna pyjamaser för sina påskpengar!! Å Nathalie är så himla glad över sin pyjamas, men idag blev hon tvungen att ta en ren :) Men det är roligt när hon handlar saker själv! Då uppskattar hon grejjerna mycket mer!!!
Ska alldeles strax gå och ta in hästarna! Det är bland det mysigaste som finns att ta in dom efter en sådan här dag då det har snö/regnat en hel dag!! Höra när dom tuggar i sej sitt hö!!
Fredag idag!! Det är så skönt att veta att man inte behöver gå upp mitt i natten för att åka och jobba!! Visserligen ska vi iväg imorgon, men jag kan nog få sova till 8 iaf!!

torsdag 19 april 2012

Blir galen på mitt hår..

Just nu är jag lite bitter på mitt hår. Egentligen så älskar jag mitt hår. Även om de gråa håren börjar komma fram mer och mer. Men jag har ju kort hår nu, vilket jag också egentligen stortrivs i. Men jag ser liksom inte klok ut bara veckor efter att jag varit hos frisören. Det är så tjockt så det ända jag ser är ett enda stort ruffs som det inte går att göra något med. Å på ett sätt så vill jag spara ut det, samtidigt som jag vill ha kort hår. Tror att jag ska klippa mej riktigt kort över sommaren och sen till hösten köpa mej en keps å låta håret växa igen. Hmm, undrar vad det ska vara för kepa ;) å undrar vilken färg jag ska ha nu...
Ja, det var mina funderingar så här innan jag somnar.. Hihi



söndag 15 april 2012

Haft en mysig dag

Gick upp tidigt idag också! I alla fall tidigt för att vara jag :) Åt frukost och tog sen med barnen till Sala Lekpark! Dom hade jättekul :) Sen skulle vi mata änder, men det var 5 änder mot 100 måsar!! Hua!!! Sen fikade vi lite innan vi åkte till Sorf och kikade lite :)! Hem och åt mat och sen tog jag Nattis till stallet och körde Wiking! Mamma hängde också på! Nu är jag hemma och är faktiskt lite trött!!! Vi ska väl snart göra lite pizza!! Mums!!

lördag 14 april 2012

Jag är tillbaka :)

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och inser att jag älskar kaffe :)
Idag ska jag få mycket gjort. Hästarna ska fixas, det ska handlas, det ska gås på Barn och prylloppis. Hoppas på att hitta regnkläder som barnen kan ha på dagis! Det får verkligen inte vara något skit som jag alltför ofta tycker att det är på loppis. Men man kan ju ha tur! Annars får vi åka till Sala och handla nytt! Det måste städas och tvättas här hemma!
Jag måste även försöka hitta en ny sadel till Dennis.. Det är ju verkligen jättesvårt, speciellt när man inte har en fullsmockad plånbok! Men vi får se..
Nej, om man kanske ska börja med att gå upp och sätta på en tvättmaskin!
Ha en bra helg alla läsare...