söndag 26 augusti 2012

Härlig helg!!

Igår åkte vi till Almunge och firade pappa som fyllde 55 år! Han firar sin dag med en årlig kräftskiva! Det började lite kaotiskt! Filippa kräktes ner sej och sin stol i bilen precis när vi körde in på uppfarten! Stackars gumman som blev åksjuk av Dennis körning! Vi åt hamburgare och till lunch och då gick strömmen! Strömmen var borta i 4 timmar! Så himla typiskt! Men vi klarade oss rätt så bra iaf! På kvällen åt vi kräftor! Vi hade jätte trevligt och vi var hemma till 1.00 ungefär så barnen var lite trötta ;)

Idag åkte jag och barnen till Sala och mötte upp Jonna, Siri och Leya och vi tog oss en liten promenad i regnet! Men det var jätte mysigt! Jonna är så lätt och Fido och Siri hade ganska kul ihop :) När vi kom hem så tog jag på mej löparskorna och tog med Fido på en tur i ÖS regn! Vi var väldigt blöta när vi kom hem!
Men sen har vi typ inte gjort någonting! Man blir lite less när det bara vräker ner hela tiden! Nu ska jag lägga barnen och sen ta en tur med hundarna och gå till kaninerna :)

lördag 18 augusti 2012

Underbar dag i Ludvika

Denna helg är vi alla + Isabell i Ludvika för Dennis hjälper sin far med deras badrum. Vi sover i en supermysig stuga ute på gården och doften här inne påminner mej så enormt om Hästnäs. Ett ställe som vi ofta var på som små.

Idag, Lördag, så sov jag och barnen till 11.45. Alltså, det har aldrig hänt. Jag kunde sova så länge som ungdom. Jag är riktigt chockad. Visserligen så var jag och Filippa vakna i någon timme på morgonen, men vi somnade om :) Sen fick Nathalie och Isabell rida en sväng. Isabell var så duktig så hon fick rida iväg själv. Lyckliga Bell!









Sen åt vi lunch, ganska sent eftersom vi åt frukost kl 12 ;) Efter det så ringde jag och kollade om vi kunde få åka och hälsa på Skuggi. Min gamla Islänning. Det fick vi så vi tog en sväng till Smedjebacken. Fina fina Skuggi. Han var i så fint skick för att vara 21 år. Skulle jag aldrig trott om jag inte visste :) Jag är så varm i hjärta och själ efter besöket hos honom.









Sen åkte vi hem och åt lite middag och barnen fick godis efter det. Isabell tog en till tur på Halldor. Hon verkligen älskar honom. Kärlek vid första ögonblick :)



Nu ska jag duscha. Sen sova. För imorgon ställer vi klockan på 09.00 ;) Hur fasen ska jag komma upp på Måndag kl 05.00??? Vill inte jobba..

onsdag 15 augusti 2012

Sista semesterveckan

Semestern börjar närma sej sitt slut! Känns lite vemodigt måste jag säga! Jag trivs så att vara hemma med min kära familj och att få sova på morgonen för att sen vara vaken på kvällen! ;)
Men just nu är semester i Möklinta inte så världskul! Så jävla mycket mygg så det är fruktansvärt! Haft fint väder hela veckan, men det går inte att vara ute! Ryggen värker sedan i Lördags, men det är väl bara att härda ut! Läkaren sa åt mej att röra mej mycket! Så då tog jag en löprunda igår. Det är ju liksom så värdelöst när man kommit igång med löpningen så säger ryggen upp sej. Men jag tog det lugnt. Ryggen värkte nog till och med mindre efteråt, men jag bör kanske vila den och ta promenader istället någon vecka!
Nathalie är med mormor sin i Skara på Sommarland och har superkul! Filippa är hemma och saknar sin syster! Men det går bra! Igår var vi till lekparken och idag åker vi in igen! Ikväll kommer Nattis hem!
I helgen avslutar jag semestern i Ludvika hos barnens farfar och Cia!
Sen är det jobb igen på Måndag! :( Men det kanske är skönt när vardagen drar igång igen eller vad vet jag!??

lördag 11 augusti 2012

Sjukt ont i ryggen!

Vaknade nyss på ett strålande humör! Mådde hur bra som helst, tills jag skulle böja mej ner och plocka upp en sak från golvet som jag tappade! Det strålade till jävligt i ländryggen! Å det försvinner inte!!! Så nu känner jag mej jävligt deppig!! Det gör så ont så jag kan fan inte gå :(

onsdag 8 augusti 2012

Börjat med lite träning

Nu SKA jag träna bort lite onödigt fett och lite onödig smärta!! Det har iaf börjat rätt så bra med löpning. Det bästa är att hundarna hänger på och dom gillar det. Det går ju varken fort eller är speciellt långt. Men för mej är det bra då jag inte är någon löpare. Sen har jag kört lite övningar för rygg, mage och bål. Knäböj gjorde jag idag före löpningen och jag kan lova er att det smärtade dom första ca 500 meterna, men sen försvann det å jag sprang distansrekord :)
Hoppas nu att jag håller i detta och fortsätter :)

Idag har vi inte gjort så mycket, men vi han med lekparken i Sala innan regnet kom. Sen var det ju hästhoppning som tog upp lite tid. Grannpojkarna var här å lekte och dom lekte så fint. Dom är så snälla mot lilla Filippa som självklart vill vara med. Stoffe, den äldre av dom var så söt så han bjöd Nathalie och även Filippa på glass. Då var Filippa hemma med mej och dom knackade på å kom med en glass åt Filippa.
Hon blev så glad. Nattis ska få bjuda igen :)

Nej nu ska jag sova. Är så trött. Natti natt


söndag 5 augusti 2012

Liten Griffonträff, Hästhoppning och ett besök hos Ia och Björn!

Igår for jag, Filippa, Fido och Harry till Surahammar och träffade lite trevligt griffonfolk! Det var riktigt trevligt även om jag förstörde promenaden genom skogen med att ha Filippa och vagnen med mej! Men jag hade inget val då Dennis tog med Nattis till Ludvika och hjälpte sin pappa med badrummet! Jag tror inte att han skulle få jobba för Filippa då hon för tillfället är väldigt mammig och finns inte jag så är hon väldigt pappig! Men det var jättekul att träffa lite griffonfolk! Det har blivt alldeles för lite av den varan då jag inte ställt ut någonting!

Idag var det OS i Nationshoppning som jag kollade på i ca 3,5 timmar! Efter det så åkte hela familjen till Ia, Björn och Lukas! Först fikade vi så jag blev proppmätt, sen köpte vi pizza, för ingen orkade laga mat, så nu är jag propptjock! Men det var jätte trevligt och barnen lekte fint! Filippa var så trött när hon kom hem så hon somnade med en gång! Jag skulle ha sprungit idag, men det går inte! Får göra det imorn!!

Det har inte hänt så mycket förutom att jag så gärna vill flytta! Det går inte att vara ute här! Allra minst hos mamma! Så mycket mygg! Det var lugnt hos Ia i jämförelse med här! :( Men jag vet inte vart jag vill flytta! Å det känns lite sorgligt att flytta ifrån de trevliga som finns i Möklinta! Å jag vill ju ha en gård! Det verkar inte Dennis vilja.. Så vi får verkligen se hur det blir! Men nu bor vi kvar något år till så får vi sedan se vart vi hamnar!!

Hej så länge

onsdag 1 augusti 2012

Älskade Stockholm!!!

Vad gör vi i Möklinta egentligen??? Fan vad jag längtar hem just nu! Till närheten till typ allt! Undrar om man skulle kunna få ihop en flytt till Haninge??? Men det jag inte fattar är hur folk har råd! Alla som bor här är väl inte miljonärer heller??? Frågan är om det verkligen är värt att lägga så mycket pengar på boende? Kommer ha en hel del att fundera på när vi kommer hem!

Igår hade vi iaf en riktig toppendag på Gröna Lund! Det var synd att det var så mycket folk bara. Det var otroligt långa köer och jämför man med förra året så åkte vi nog bara 1/3 mot då. Det var synd! Man borde kanske ha åkt idag! Men man törs ju inte chansa med tanke på vädret! Barnen älskade det iaf! Filippa var helt galen! Å Nattis! Om hon fått så hade hon åkt allt! Dennis frågade om hon ville åka Insane!
-Ja, om jag får så. Svarade hon med ro. Hennes favorit var Vilda Musen och Filippas favvo var Nyckelpigan :)
Allt är så enkelt här med kollektivtrafiken. Nu bor vi ju i Handen så då är det ju pendeln som gäller. Snabbt, smidigt och enkelt!
Tack alla för igår!