torsdag 29 november 2012

På bättringsvägen!

Nu mår jag iaf lite bättre. Men jag är fortfarande trött i kroppen och jag kräktes en gång i gårkväll! Så jag stannar hemma idag också! Sitter i köket nu och inser att vi borde köpa nya julgardiner till köket!! Får kolla lite på det idag! 
Det är fruktansvärt segt att vara hemma och sjuk! Å barnen är väldigt rastlösa vilket jag förstår! Imorse vaknade Dennis också helt igentäppt! 
Nu ser vi till att bli helt friska för på Lördag ska vi på dop i Stockholm!! Å då ska jag få träffa Isabell och Lennox!! Gullungarna!!
Igår fixade jag lite med Fidos hemsida! Ska se om jag kan fixa kort på killarnas alla barn! Vore kul att ha med på sidan!!
Ja, ja! Nu ska jag dricka lite kaffe och vakna till liv! 

tisdag 27 november 2012

Sjukstuga är det här!!

Det började med att Nathalie skrek på mej mitt i natten samtidigt som hon i panik sprang till toan och kräktes. Stackars lilla hjärtat! Hon hann precis till toan, men fick kräkor i håret så det var bara att hoppa in i duschen! Sen gjorde vi en fläta ifall hon skulle kräkas igen! Jag hade nog precis lagom somnat när hon skrek på mej igen! Jag lovar att man i panik flyger upp ur sängen när hon ropar! Hon kräktes lite till innan hon sedan somnade!!
Min klocka ringde 4,50 och jag hade svinont i halsen och var helt igentäppt i näsan med huvudvärk. Så jag fick ringa mej sjuk idag! Jag har mått rätt risigt och levt på alvedon och ipren idag! Har inte så himla ont i halsen och ingen huvudvärk i nuläget!
Nathalie har inte kräkts något mer under dagen, men hon har vattenbajs stackarn!!
Jag var ut en sväng med hundarna då Dennis ringde hem mej, för då hade Filippa spytt! Hon hade klagat lite över magont och sen kom det!! Nu hoppas jag för allt i världen att barnen inte kräks någe mer!! Å att jag vaknar frisk imorgonbitti när klockan ringer!!!

Ja, kram från oss i sjukstugan!!!