måndag 28 januari 2013

Fy fan!


Har ju opererat ut lite visdomständer här i Januari! Första tanden orerade jag ut den 8:e. Egentligen utan kompilationer. Svullen och öm var jag ju och käken var lite låst några dagar. Sen för en vecka sedan drog jag en och opererade ut en. Har haft sådan grym värk sen dess och levt på smärtstillande som jag mår illa av. Det börjar tära på mej nu känner jag. Men idag ska jag iaf åka tillbaka till tandläkaren så ska han spola rent om det är så att det fastnat någon matrest i såren. Jag hoppas på det. Å att smärtan går över sen. I morse kunde jag inte ens åka till jobbet för jag mådde så sjukt illa. Men det blir väl bättre nu hoppas jag. Sorry för mitt klagoinlägg :)


lördag 19 januari 2013

Kallt som fan

Usch vad kallt det är!! Å idag ska vi tydligen till skidbacken! Brrr! Sen ska Nathalie och Filippa ha sovgäster här inatt. Å grannarna kommer över på pizzakväll. Fullt upp med andra ord! Och här sitter jag kl 11.20 med morgonrocken på!! Haha. Illa!



lördag 12 januari 2013

Opererade ut en visdomstand i Tisdags

Det var verkligen inte roligt alls! Trots alla goa människor som försökte lugna mej så hade jag bara min lillebrors berättelse i huvudet, som inte var så rolig! Jag har aldrig varit så rädd på det sättet som jag var under ingreppet!! Jag kände ingen smärta, men var så sjukt rädd att bedövningen skulle släppa! Å det drogs och slets och borrades för glatta livet!! Jag skakade av skräck! Men trots allt detta så gick det ju egentligen väldigt bra! Jag fick Citodon som jag tog enligt anvisingarna, och jag mådde verkligen inte bra av dem! Så sjukt yr och mådde illa! Kastade mej i säng i hopp om att åka till jobbet dagen efter!! Men tjena goddag då! Jag var så yr så efter ett tag insåg jag att jag inte ens kunde köra bil! Å jag kräktes så fort jag ställde mej upp! Efter kl 15.00 på em så mådde jag ok igen! Hemska tabletter! Helst aldrig mer, men jag lär nog ta ett par efter nästa operation! 
Läkningen verkar iaf gå bra!!Dock ganska svullen! Ser fint ut i munnen, men ett av stygnen stör mej en del! Det ligger liksom över tuggytan! Usch!!


torsdag 3 januari 2013

Blev bad med barnen idag

Idag överraskade vi barnen med att åka till badhuset i Avesta! Det är riktigt roligt för de lyser verkligen i ögonen på dem hur roligt de har. Det var tyvärr 85cm djupt i mellanbassängen mot förra gången då det var 80cm djupt. De där 5 cm var inte bra för Filippa då hon precis kom med munnen över utan idag och hade lite svårare att ta sej fram mot sist! Vi stannade till på Willys och handlade lite och vi tror att det är lite billigare där! Vi storhandlar där nästa gång och ser hur kvittot ser ut efter. :) Nu har vi ätit middag och barnen fick lite glass till efterrätt! Imorgon kommer Roger, Josefin och Lennox och då ska vi fira lillebror Oscar som fyller år den 10:e! Lillebror blir 16 år! Helt otroligt! Så gammal var jag när han föddes! Det känns ju nästan som för en vecka sen bara. Hihi!



tisdag 1 januari 2013

God Fortsättning

Vi firade in 2013 med ett par goda vänner och deras barn. Vi var här hemma eftersom vi inte kan lämna djuren. Först var vi till Samuel och tog in hans hästar och fodrade, vattnade och fixade med de. Tog åt mej att passa dem under nyår :) För jag saknar hästar i mitt liv :)
Sen kom gästerna och vi åt god mat och god efterrätt. Firade in det nya året vid tolvslaget! De stora barnen var vakna men Filippa sov som en stock. Det smällde inte mycket här vilket är skönt för alla, speciellt djuren!
Nu tänker jag ringa och höra om pizzan har öppet. Orkar inte laga mat ;)



Mina nyårstjejer ❤❤❤

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!