måndag 25 februari 2013

Filippa mår inte bättre idag!

Snarare är hostan ännu värre! Hon slutar liksom inte hosta! Å tillslut kräks hon slem! Feber runt 38-38.5 har hon också! Hoppas verkligen att hon blir frisk snart och att vi andra klarar oss!!
I helgen var jag hästvakt igen. Sist var runt nyår! Det är så mysigt! Jag mockade åt en häst som står på boxvila!! Saknar verkligen att mocka!! Jag vet, jag är lite udda!! Haha!! Blev erbjuden en äldre islandshäst också och det sved verkligen att tacka nej! Men vi måste ha lite ordning och reda först med stall och sånt!

Idag har vi iaf gjort lite nytta som att bakat lite bullar inför Filippas kalas! Sen har jag tvättat, lagat mat, åkt till Sala och lämnat Bell och köpt hostmedicin åt Filippa! Tömt diskmaskinen, duschat Filippa, som kräkts, druckit kaffe, klippt hundklor, dammsugit och nu ska jag strax laga mat igen! Det är ju helt sjukt att man hinner med allt detta på kvällarna när man jobbar! Kanske inte allt på samma dag, men ändå! Usch vad jag önskar att dygnet hade lite fler timmar! Filippa sover så jag ska passa på att spela lite Yatzy med Nattis innan jag börjar med maten!

Hej så länge

söndag 24 februari 2013

Sämsta bloggaren, det är jag det 😉

Dagarna och veckorna rullar liksom bara på och det händer inget särskilt. Hästarna är ju utlånade och Fido har inte ställts ut något. Men i Måndags började äntligen Dennis att jobba igen efter att varit arbetslös en längre tid. Det hann gå tre dagar innan Filippa blev sjuk. På Torsdagsmorgonen kräktes hon ner sej själv och bilen när vi skulle åka till dagis. På kvällen kom febern. Hon var verkligen dålig under Fredagen sen. Febern har hållit i sej hela helgen och hon har blödigt lite näsblod :( Nu på Söndagskvällen hade hon 38 i temp så vi blir hemma imorgon Måndag och hoppas att hon får vara feberfri. Nathalie klagade på huvudvärk i em och fick Alvedon och har mått bra sedan dess. Hoppas hon klarar sej. Min brorsdotter Isabell är här och jag har lämnat och hämtat henne i Sala idag. Hon är så fin Isabell. Vilken fantastisk tjej.
Haha. När jag väl skriver så är det bara elände. Men vi ser fram emot nästa helg då det är dop. Å Fido fyller 7 år på Söndag.