måndag 22 juli 2013

Semester

Det händer inte så mycket samtidigt som det händer massor!
Första veckan bestod av att fira Nathalie och att renovera badrummet! Dennis har verkligen slitit! Det tog sammanlagt en och en halv vecka! Det ända som saknas nu är el, men det kommer imorgon! I Onsdags blev det klart så vi kunde duscha och det var en superhärlig känsla! Det är så fint! Efter duschen ca kl 20.00 åkte vi till Stockholm! Vi har ju infört som tradition att åka till Grönan med Roger, Jossan, Isabell och Lennox! Även Jossans kusinbarn har varit med! Det var varmt och långa köer, men det är verkligen roligt! Jag blir värsta barnet! Jag älskar åkattraktioner ;)
På Fredagen åkte Dennis och bror och letade bil! Meningen var att vi skulle åka hem på Fredagen efter att vi firat Dennis som fyllde 32 år, men grabbarna hittade en bil men säljaren skulle inte komma förens Lördag så vi stannade en natt till! På Lördagen kunde inte säljaren förens vid 17.00 tiden så jag, Jossan och barnen gick till Bandängen och kollade på djur och lekte med barnen! Lagade mat och käkade innan vi rullade hemåt! Dennis köpte bilen, en Caddy så jag åkte golfen! Isabell och barnen åkte med mej!
Dennis åkte och "fiskade" och betalde 500kr för det, men plockade inte ens ur spöt ur bilen! Idiot!
Jag städade här hemma! Och sen idag rev han altan! John kom på besök och det finns verkligen snälla människor! Han tog på sej byggkläder och hjälpte Dennis! Så nu är altanen helt borta och imorn börjar bygget av utbyggnden!
Hästarna kommer i veckan, så imorn kommer hö också, + att jag ska lämna blod, och det ska kastas virke, hämtas virke.. Sen kommer bror, Jossan och Lennox imornkväll!!
Så imorn börjar vår tredje semestervecka :)


































onsdag 10 juli 2013

Möklinta Royal 2013

Så var det dax igen för den årliga hundutställningen i Möklinta! Jag ställer alltid ut Fido där! Framförallt för att det tar mej 2 minuter att gå dit och sen för att lillebror Oscar brukar visa Fido lite mot hans vilja, men han är så duktig! Sen ligger utställningen så bra i tiden då Griffonernas rasspecial går av stapeln på Söndagen efter. En bra uppvärmning ;) I år dömde Åke Cronander grupp 9! Fido, med sina 7 år, tävlade för sista gången i öppen klass och han blev BIR! Visserligen utan konkurrens. Han fick fin kritik och jag är jättenöjd! Framförallt med tanke på att han var så sjuk i mitten på Maj och tappade sin kondition. Vi är på väg åt rätt håll nu igen, men det fattas fortfarande lite muskler på honom!
Kritiken kan ni läsa på hans hemsida www.fido.n.nu
Jag och Filippa gick upp sen själva och kikade på finalerna! Filippa vill nog ha en tax tror jag! Hon satt i vagnen och ropade efter taxen ;) Gullunge!

Harry, han njuter på annat sätt han då det där med utställningar inte är hans grej. Men jag tror att jag anmäler alla hundar nästa år! Till och med Easy


tisdag 9 juli 2013

Nathalie 6 År!!

Idag fyller våran fantastiska underbara unge hela 6 år! Det är verkligen stort! Det var paketöppning direkt på morgonen! Blir inte så mycket fira idag då släkten var här i Söndags och det är barnkalas på Lördag! Dennis håller på och river badrummet, eller han ska nog sätta gips och så idag! Fy vad drygt det är utan dusch och tvättmaskin! Nej, nu ska vi göra oss i ordning och åka till Sala och byta klänning och shoppa någon leksak för födelsedagspengarna som hon fått!!!




lördag 6 juli 2013

Semester

Idag klockan 14.05 stämplade jag ut SEMESTER! Så skönt!
Åkte och hämtade barnen och vi tömde deras skåp och lådor! Filippa hade oturligt nig klämt ett finger på dagis. Det blöder och det är nog bra, men det ser hemskt ut i en mammas ögon. Sen hem och tog oss en varsin firainsemesterglass! Mamma lånade barnen en stund och filade med dem, medans jag bakade bullar till kalaset för släktingar i helgen!
Tiden rann iväg konstigt nog så vi åt middag klockan 19.30. Efter maten tig vi oss en cykeltur hela familjen och hundarna! Sen tog Nattis och jag en egen promenad med hundarna!
Imorgon är det städning, IKEA och PowerMeet på schemat! Borde kanske åka till Ssla snabbt och handla någon mer present till Nattis också! Men nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre, så sov gott!!!

onsdag 3 juli 2013

Äntligen!!

Äntligen kom mina byxor som satt bra! Jag har väntat så länge på dessa byxor och nu är jag så glad!!! Men nu måste jag sova!