tisdag 27 december 2011

27:e December

Det känns då inte som att julen precis varit och att nyår står inför dörren! 10 + och rena rama vårvädret ute! Jag är dock så seg så seg!! Skulle kunna sova flera timmar om dagen! Har varit i Västerås idag! Barnen fick köpa en varsin leksak, men just nu hittade vi inget vettigt åt dom så vi stoppar deras julklappspengar i deras spargrisar så länge :)
Blev Mc Donalds till lunch. Där träffade vi Oscars storebror Jesper och hans tjej! Det var jättekul att se honom! Det var så länge sedan!
Vi har inte gjort någonting efter att vi kom hem! Jag har sovit med hundarna i hundbädden! Det var mysigt värre :) Nu har vi precis ätit korv med bröd! Snart ska Filippa duschas och i säng! Sen väntar stallet! Hoppas det är mer lättmockat idag! Igår såg det ut som fan rent ut sagt! Måste vara blåsten som skärrat dom lite och det har nog blåst värre inatt!! Gillar inte när boxarna ser ut som chokladbollar :)
Nej, nu ska jag fortsätta att göra ingenting ett litet tag till! Får se om gubben och jag kan se på någon film senare! Igår såg vi ju the Town!! Den var bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar