söndag 26 augusti 2012

Härlig helg!!

Igår åkte vi till Almunge och firade pappa som fyllde 55 år! Han firar sin dag med en årlig kräftskiva! Det började lite kaotiskt! Filippa kräktes ner sej och sin stol i bilen precis när vi körde in på uppfarten! Stackars gumman som blev åksjuk av Dennis körning! Vi åt hamburgare och till lunch och då gick strömmen! Strömmen var borta i 4 timmar! Så himla typiskt! Men vi klarade oss rätt så bra iaf! På kvällen åt vi kräftor! Vi hade jätte trevligt och vi var hemma till 1.00 ungefär så barnen var lite trötta ;)

Idag åkte jag och barnen till Sala och mötte upp Jonna, Siri och Leya och vi tog oss en liten promenad i regnet! Men det var jätte mysigt! Jonna är så lätt och Fido och Siri hade ganska kul ihop :) När vi kom hem så tog jag på mej löparskorna och tog med Fido på en tur i ÖS regn! Vi var väldigt blöta när vi kom hem!
Men sen har vi typ inte gjort någonting! Man blir lite less när det bara vräker ner hela tiden! Nu ska jag lägga barnen och sen ta en tur med hundarna och gå till kaninerna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar