söndag 10 april 2011

På tur med Wiking å tände ljus...







Imorse bestämde jag å Nattis att vi skulle ta oss en körtur med Wiking.. Mormor följde också med. Vi bestämde att vi skulle lägga en blomma och tända ett ljus för Oscar som avled igår i den fruktansvärt tragiska olyckan igår. Vi körde en sväng, men hittade inte platsen. Men vi mötte några personer som visste var det var så vi körde dit. Mamma hade skrivit en sån fin lapp. Kommer inte ordagrant ihåg så jag återkommer ev med det. Denna körtur med Wiking kommer vi minnas resten av våra liv. En sorglig men fin tur.
Sen efter att vi lämnat Wiking i stallet så tog vi bilen å åkte till kyrkan å tände ljus.

Det är så tomt i själen av vetskapen att lilla goa Oscar är en ängel. Han är en ängel med trollspö säger Nattis..
Sov i Ro lille vän!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Jag gråter och har sån ångest. Fy livet känns så hårt och obarmhärtigt. Så mycket rädslor man ska bära på. Å familjen, hur ska dom orka? Hur överlever man? Den värsta mardrömmen blev ju sann för dom. Fy faan. Varför gör Gud så?

    SvaraRadera
  2. Jag undrar också varför Gud gör så här??? Varför?
    Livet är fasen aldrig lätt. Alltid är det något man ska oroa sej för. Men detta som hänt! Finns inga ord. Det är så hemskt. Var upp på olycksplatsen ikväll igen. Ville tända vår lykta, men allt var redan tänt. Det lös så vackert å massa barn har ritat teckningar å lämnat saker å gosedjur. Jag å Nattis handlade blommor i stan å sen fick hon välja ut två mjukisdjur hemifrån från henne å Filippa som vi var å lämnade där. Det är så sorgligt å det går inte att fatta... Orättvisa värld...

    SvaraRadera
  3. Har tänkt på familjen å pojken massor... Har de fler barn?

    SvaraRadera
  4. Dom har två äldre systrar. Den ena har gått i våran Oscars klass 1-6.

    SvaraRadera